Det opplyser Saudi-Arabias forsvarsdepartement til den saudiarabiske avisen Al-Ain. Også statlig tv i landet melder det samme, melder Reuters.

Al-Ain og statlig tv melder at regimet har bevis på at iranske våpen er blitt brukt og at bevisene Saudi-Arabia besitter, skal bli presentert på en pressekonferanse onsdag kveld.

Iran benekter

Natt til lørdag forrige uke ble det statlige oljeselskapet Aramco rammet av et droneangrep. Halvparten av produksjonen som stanset opp som følge av angrepet, ble tirsdag gjenopptatt.

Da energiminister og prins Abdulaziz bin Salman holdt pressekonferanse i Jeddah tirsdag kveld, sa han at han ikke vet hvem som står bak angrepene som rystet verdens energimarkeder.

USA var tidlig ute med å si at Iran sto bak angrepet og at dronene kom fra sørvest i landet, men dette har Iran benektet.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.