Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Etterbørs

Kongen dropper årets julebilder

Det blir ikke noe av den tradisjonelle julefotograferingen av kongehusets familiemedlemmer i år, har kong Harald bestemt.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Det er blitt tradisjon at kongefamilien stiller opp til fotografering før jul, enten på Slottet, Kongsseteren eller Skaugum. I år blir det ikke noe.

– Det blir ingen tradisjonell julefotografering i år fordi kronprinsfamilien er på reise, sier Slottets kommunikasjonssjef Marianne Haugen til Aftenposten.

Kong Harald og dronning Sonja skal i år feire julen på Kongsseteren sammen med prinsesse Märtha Louise, Ari Behn og deres tre jenter Maud Angelica, Leah Isadora og Emma Tallulha.

Alle skal delta på gudstjeneste i Holmenkollen kapell 1. juledag.

Dette er andre året på rad at prinsesse Märtha, Ari Behn og barna feirer jul med kongen og dronningen. I fjor valgte kronprinsfamilien å feire jul på hytta i Uvdal, mens de i år er på den såkalte dannelsesreisen som blant annet har tatt dem til Tyrkia, Jordan og India. (©NTB)

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger

Mest sett på DNtv nå

Etterbørs Etterbørs
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.

Anbefalte videoer