Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger

Etterbørs

Kongen dropper årets julebilder

Det blir ikke noe av den tradisjonelle julefotograferingen av kongehusets familiemedlemmer i år, har kong Harald bestemt.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Det er blitt tradisjon at kongefamilien stiller opp til fotografering før jul, enten på Slottet, Kongsseteren eller Skaugum. I år blir det ikke noe.

– Det blir ingen tradisjonell julefotografering i år fordi kronprinsfamilien er på reise, sier Slottets kommunikasjonssjef Marianne Haugen til Aftenposten.

Kong Harald og dronning Sonja skal i år feire julen på Kongsseteren sammen med prinsesse Märtha Louise, Ari Behn og deres tre jenter Maud Angelica, Leah Isadora og Emma Tallulha.

Alle skal delta på gudstjeneste i Holmenkollen kapell 1. juledag.

Dette er andre året på rad at prinsesse Märtha, Ari Behn og barna feirer jul med kongen og dronningen. I fjor valgte kronprinsfamilien å feire jul på hytta i Uvdal, mens de i år er på den såkalte dannelsesreisen som blant annet har tatt dem til Tyrkia, Jordan og India. (©NTB)

Etterbørs Etterbørs
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.