Viaplay har fått eksklusive rettigheter til å vise nett-tv-innhold fra amerikanske Nickelodeon i Norden. Avtalen går helt frem til 2020 og betyr at konkurrerende nett-tv-tilbydere som Netflix må slutte å vise innhold fra Nickelodeon.

Nickelodeon star blant annet bak serier som Dora Utforskeren, Svampebob, Madagaskarpingvinene, Teenage Mutant Ninja Turtles, Big Time Rush og Avatar.

I august åpnet Viaplay også et samarbeid med Disney om å tilby selskapets filmer i Viaplays strømmetjeneste.

– Som pappa vet jeg at det er barna som styrer tv-tittingen hjemme, og nå får de enda mer å velge mellom når barnas Nickelodeon-favoritter eksklusivt flytter inn på Viaplay. Med unikt innhold fra både Nickelodeon og Disney gir vi barna det innholdet de elsker mest. Gjennom denne mangeårige avtalen tar vi en tydelig posisjon og blir den ledende nordiske aktøren på barne og -ungdomsinnhold. Med våre sterke serier, filmtitler samt sporten har vi den beste underholdningen for hele familien med innhold som kun finnes på Viaplay, sier Rikard Steiber, VD på Viaplay og Chief Digital Officer, MTG.

Nickelodeon-innholdet blir tilgjengelig i løpet av høsten.

Les også:
- Det kan bli dramatisk
Mens Oslo lagde "billig-OL" kom det nye krav fra IOC
Vil stoppe stortingsball
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.