«Lindmo» er fortsatt et godt stykke unna å kapre NRKs talkshowtrone, etter seertall sist lørdag som endte litt under gjennomsnittet for sesongen hittil. 537.000 valgte å se Anne Lindmos sending med Tuva Syversen og Valkyrien Allstars i en av hovedrollene.

Les også: Kjøper Vizrt for 2,5 milliarder

Dermed var det svært langt opp til Fredrik Skavlan, som hadde besøk av internasjonale megakjendiser som filmstjernen Uma Thurman og gitarist Slash i sitt program på fredag. «Skavlan», som også sendes i Sverige og Finland, ble sett av 714.000 norske seere.

Tallene gjelder kun seere som så sendingene «direkte», og inkluderer altså ikke seing i opptak eller repriser.

- Jeg er først og fremst fascinert av hvor mange programmer vi har som rater fantastisk høyt - at det fortsatt sitter over en million og ser «Nytt på nytt» live. At «Lindmo» ikke brøt 600.000 grensen – er ikke så rart når det går mot finalen i «Skal vi Danse», sier tv-sjef Marianne Massaiu mediebyrået i Mediacom.

TV 2s talkshow for en litt yngre seergruppe, fredagens «Senkveld med Thomas og Harald», har sin beste høstsesong siden 2010. Men heller ikke Thomas Numme og Harald Rønneberg klarte å hamle opp med Fredrik Skavlan. Fredagens show trakk 692.000 live-seere.

- Det er også interessant å se at helgens utgaver av både «Senkveld», «Side om side», «Skal vi danse» og «Stjernekamp» allerede hver for seg har sanket mer enn 100.000 seere i form av opptak. Det viser at det er mange som har mye de skal se i løpet av et døgn, sier Massaiu.

Kampen om helgen

Seertall (000) for noen av de store underholdningsprogrammene

Kilde: TNS Gallup/Mediacom

 

Lese mer om medier, nett, teknologi? Følg @DN_Etterbors og @bjorneckblad på Twitter

 

Les også:

Se 8-åringen som tjener millioner på YouTube

Høy puls blant bankansatte

Tar innersvingen på Skavlan  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.