(DN refererer her den delen av eposten som berører forholdet til First House. Teksten var vedlagt et notat Leif Monsen sendte til medlemmene av Arendalsukas råd 19. september 2014)

 

«Så - meget alvorlig. 

Vi må trappe opp arbeidet med uka- ikke minst at mange nå markedsfører seg som at de har arrangementer som de later er arrangement vi står bak. Dette må vi ta alvorlig. Av flere var Kåre W en som trodde han hadde sagt ja til oss. 

Og det er en belastning at mange i First House later som dette er et arrangement de har noe med å gjøre. Jeg møter alt for mange som henviser til First House, som dette er noe de har noe med å gjøre. Det gjør meg rasende og skuffet. Jeg møter det hele tiden når jeg spør mennesker om å delta på Arendalsuka. Det svekker vårt omdømme, og er feil. Her må Leif ta ansvar. Leif må fortelle de som arbeider i First House at de ikke har noe med oss å gjøre, og ei heller starten. Og ha luftige tanker om Arendalsuka er noe helt annet enn å gjøre det. 

First House har ingen aksjer hos oss, ikke på noe plan. Dette har vi gjort helt selv. De har ikke gjort noe- jeg blir kvalm når jeg hører hva First House har sagt på byen om hvor viktig de er. Det er løgn og deavuere oss. Dette må Leif rydde opp i. 

Jeg har sagt at på sponsorlisten skal First House bort, de er ikke en del av Arendalsuka. Med tanke på hva jeg og andre bidrar med, så er valget enkelt - hvis ikke Leif får stoppet First House sin kvalmende skryt, kan jeg ikke være en del av dette. 

Jeg føler meg misbrukt og er rasende ! Jeg sa dette på møte lørdag for noe dager siden - jeg tuller ikke, jeg bruker min tid på min grunnfestede tro på folkestyret, og kontrasten til det ekleste jeg vet, å tjene penger på demokratie. Mitt idealistiske arbeid blir desavuertv når mennesker jeg snakker med prater med at de er en del av Arendalsuka, mens de aldri har pratet med meg - og later som de alltid har vært der. 

Alt tyder på at årets uke blir fabelaktig, men Leif må rydde opp mot First  House. Dette er meget alvorlig, og jeg kan ikke være en del av dette hvis ikke Leif gjør det klart at ingen i First Hous har noe med oss å gjøre. Jeg møtte det på nytt i kveld - og la meg være helt klar på.dette. Hvis ikke Leif får stoppet First House sin kvalmende lissom skryt av sin deltagelse på Arendalsuka, så er jeg ikke en del av dette. 

Da kommer jeg til å skrive en Mail til alle jeg har invitert i år, og alle jeg kjenner om å ikke delta. 

Mvh Ø»(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.