Først kom nyheten om at kulturminister Thorhild Widvey bytter ut hele styret i spillmonopolisten. Nå viser det seg at hun heller ikke ønsker at det nye og gamle styret skal ha et overlappingsmøte.

Tradisjonelt har styrevervene i Norsk Tipping blitt overlevert i juni. Det sittende styret skulle egentlig møtes i slutten av mai. Nå har medlemmene fått tydelig beskjed om at de ikke skal sitte i flere styremøter. Etter det DN erfarer overrasker dette flere av medlemmene i det avtroppende styret.

Thorhild Widvey poengtere overfor DN at regelverket sier at man bytter styre ved generalforsamling.

Avtroppende styreleder Lars Sponheim avdramatiserer den brå overgangen.

- Vi har av praktiske årsaker tidligere år valgt å avslutte med et møte med både avtroppende og påtroppende styre. Men når man nå bytter et helt styre, overtas ansvaret i det klubben til statsråden faller. Dette handler bare om at vi tidligere har valgt en mykere overgang, sier han.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.