Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Operasjef Per Boye Hansen langer ut mot styret og direktør for måten han er blitt behandlet på.
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
Operasjef Per Boye Hansen langer ut mot styret og direktør for måten han er blitt behandlet på. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix les mer

Opera

Operasjefen går i strupen på egen direktør

Avtroppende operasjef Per Boye Hansen skriver i et åpent brev til styret at han verken ble hørt eller fikk noen god forklaring på hvorfor han ikke får fornyet åremålet sitt.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Avgjørelsen om å ikke forlenge åremålet, gjør at Boye Hansen i praksis sitter på oppsigelse i de neste to og et halvt årene.

I et brev, som er referert i Dagsavisen og publisert i Aftenposten, skriver operasjefen at han flere ganger ba om å få uttale seg før det ble avgjort om han ville bli innstilt for fem nye år. Han etterlyser også en begrunnelse for hvorfor administrerende direktør ikke innstilte på forlengelse.

– Jeg har ønsket å fortsette, men fikk beskjed fra administrerende direktør om at han ikke ønsket å innstille på forlengelse. Noen begrunnelse har jeg ikke fått, skriver Per Boye Hansen i en epost til NRK da det nylig ble kjent at han må forlate jobben når åremålet går ut i 2017.

– Det er alltid en helhetsvurdering som ligger bak, men jeg kan ikke gå inn på enkelthetene i denne saken, sa administrerende direktør Nils Are Karstad Lysø den gangen.

 

Etterbørs Aftenposten Arbeidsliv Opera
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.