Den norske Kommunikasjonsforeningen skal arrangere den prestisjetunge World Public Relations Forum (WPRF) i Oslo i 2018.

Interesseorganisasjonen for over 4000 norske kommunikasjonsmedarbeidere danket ut Argentina og New Zealand i konkurransen om å få arrangere det som, ifølge foreningsleder Therese Manus, er en av verdens største pr- og kommunikasjonskonferanser.

Nullresultat

Foreløpig budsjett for konferansen ligger på rundt syv millioner kroner. Kostnadene planlegges dekket gjennom deltakeravgift og sponsorinntekter.

Les også: Slutter i GK etter tre mnd.

– Blir dette økonomisk sett et overskuddsforetak eller minusprosjekt for Kommunikasjonsforeningen?

– Som interesseorganisasjon driver ikke Kommunikasjonsforeningen næringsvirksomhet, så alt vi arrangerer legger opp til et nullresultat, sier Manus.

Det er Global Alliance for Public Relations and Communication Management (GA) som står bak konferansen i samarbeid med en lokal medlemsforening.

Deler overskuddet

- Hvis vi likevel skulle gå med overskudd, deles overskuddet mellom Global Alliance og oss. Et eventuelt overskudd vil gis tilbake til våre medlemmer i form av medlemsaktivitet eller prosjektmidler til forskning innen kommunikasjonsfaget, sier hun.

Håper på 1000 deltagere

WPRF er en tre dagers konferanse for pr-folk og akademikere som Kommunikasjonsforeningen regner med vil trekke over 1000 deltakere. WPRF ble avholdt i Madrid i 2014 og i 2016 finner konferansen sted i Toronto.

 

Les også:

Over og ut for «The Crazy One» dnPlus

– Jeg hadde ryddet opp, lagt opp en ny plan og styrte mot et nullresultat i fjor

13 av 14 partnere er menn dnPlus

 

Eksklusivt: Møt mannen bak Popcorn Time
Federico Abad er mannen som skapte Popcorn Time, pirattjenesten som har fått filmindustrien i Hollywood til å skjelve. DN møtte mannen som hittil har valgt å være anonym i hjembyen Buenos Aires
02:47
Publisert:

Har 1,5 millioner følgere på Instagram
Denice Hagen har 1,5 millioner følgere på Instagram. Profilen hennes Interior123 har gått fra å være inspirasjon til nå å også være en nettbutikk. Hun deler tips for deg som skal starte en instagramkonto.
01:44
Publisert:
 

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.