Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger

Konsernsjef Rolv Erik Ryssdal (t.h.) i Schibsted er fornøyd med konsernets fjerde kvartal. Foto: Aleksander Nordahl
Konsernsjef Rolv Erik Ryssdal (t.h.) i Schibsted er fornøyd med konsernets fjerde kvartal. Foto: Aleksander Nordahl les mer

Medier

Spår at papiravisen lever i minst 10 år til

Schibsteds konsernsjef Rolv Erik Ryssdal tror ikke papiravisen forsvinner.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Mediekonsernet Schibsteds konsernsjef Rolv Erik Ryssdal tror ikke papiravisen er borte om 10 år. Lenger enn det synes han det er vanskelig å spå.

- Det er mange som fortsatt er opptatt av å lese papiravisen. Den kommer til å eksistere i mange år til, sier Ryssdal til TDN Finans fredag.

- Og hvor mange år er mange?

- Det kan ingen svare på. Men hvis du spør om jeg tror papiravisen fortsatt vil være her om 10 år, er svaret ja. Det er vanskelig å spå utover det, sier Ryssdal.

Den svenske "Medieutredningen" fra 2015 spådde papiravisens død innen 5-10 år. Medieforsker Jens Barland har tidligere sagt at VG ikke lenger vil komme ut på papir i 2020. VG er Schibsteds nest største norske papiravis etter Aftenposten.

Fredag la mediekonsernet frem kvartalstall, og store nedskrivninger tynger resultatet. Rubrikkmarkedet gikk bra for konsernet forrige kvartal, men like godt har det ikke gått i Schibsteds mediehus. VG har måtte kvitte seg med 40 ansette, og Bergens Tidende er i gang med å kutte kostnader på 50 millioner kroner.

BAKGRUNN:

Les mer på DN.no:

Russland og Tyrkia i ordkrig om Syria

USA og Russland vil styrke innsats for Syria-avtale

Stormaktenes konflikter skader kampen mot IS

Carl I. Hagen tapte pensjonskamp i Høyesterett

Slik skjulte Vimpelcom korrupsjonen  

Se også på DNtv: Hvem visste hva når?

 

Etterbørs VG Rolv Erik Ryssdal Medier
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.