Netflix fikk rundt 3,20 millioner nye abonnenter i tredje kvartal. Det er 1,20 millioner abonnenter mer enn konsensusestimatet, skriver Fortune.

– Investorene virker svært fokusert på abonnementvekst, og så lenge Netflix leverer på det området vil investorene fyre opp prisen på aksjene, sier Wedbush Securities analytiker Michael Pachter til Fortune.

Rykende varme aksjer

Tidligere i år var aksjene nede 12,7 prosent etter misnøye fra investorene rettet mot langsom vekst i USA og økende konkurranse. Etter en sterk økning i abonnenter har aksjene steget med 20 prosent i tredje kvartal. Netflix har nå et resultat på 119,82 dollar per aksje fra 99,80 dollar i forrige kvartal.

Mangler Kina

Netflix er tilgjengelig i mer enn 130 land verden over, men mangler et av de største markedene. Netflix har ennå ikke klart å etablere seg i Kina. På mandag informerte filmstrømmekjempen om at de avlyser planene om å lansere strømmetjeneste i Kina i nærmeste framtid.

I Norge er det anslått at rundt 1 million bruker Netflix.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.