Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Administrerende direktør i Finn.no, Anders Skoe. Foto: Per Ståle Bugjerde
Administrerende direktør i Finn.no, Anders Skoe. Foto: Per Ståle Bugjerde les mer

Medier

Nye rekorder for Finn.no

Fjoråret ga Finn.no rekord i antall besøkende og rekord i antall annonser. På Torget økte antall annonser med 30 prosent. 

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

–Det er utrolig gøy at bruken av FINN bare fortsetter å øke, selv i et marked med konkurranse. Vi setter rekord i år både når det kommer til antall besøk til FINN.no og i antall annonser som blir lagt ut, sier Anders Skoe, administrerende direktør i FINN.no i en pressemelding.

I løpet av tredje kvartal 2016 har FINN.no hatt en trafikkvekst på 16 prosent mot fjoråret, og veksten tiltar. Finn.no-appen står for 85 prosent av veksten. Torget, som ukentlig besøkes av rundt 2,2 millioner unike brukere, har størst vekst med 18 prosent økning fra fjoråret. Men også Jobb, Eiendom og Motor opplever tilsvarende vekst, med henholdsvis 17, 15 og 13 prosent vekst. I gjennomsnitt har FINN.no 6,3 millioner unike brukere i uken.

Andre medier sliter med annonseveksten. Det gjør ikke Finn.no. I løpet av 2016 har selskapet hatt en annonsevekst på 25 prosent sammenlignet med 2015, og de fleste markeder viser positiv vekst i 2016. 

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger

Mest sett på DNtv nå

Etterbørs Finn.no Anders Skoe Motor Medier
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.

Anbefalte videoer