Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Førstedame Melania Trump. Foto: CARLOS BARRIA/REUTERS
Førstedame Melania Trump. Foto: CARLOS BARRIA/REUTERS les mer

Utenriks

Britisk avis må betale millionerstatning til Melania Trump

Britiske Daily Mail må betale erstatning etter å ha trykket en artikkel som kunne tolkes som at USAs førstedame tidligere var involvert i prostitusjon.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Melania Trump har akseptert erstatningen hun får, og beklagelsen som avisen har gitt henne.

I en artikkel fra 2016 videreformidlet Daily Mail påstander om at Melania Trump tidligere jobbet i et modellbyrå i Milano som i realiteten var et eskortebyrå, altså et sted hvor rike kunder kunne få tilgang til prostituerte.

Trakk artikkelen

I artikkelen ble det spekulert i om disse beskyldningene mot USAs førstedame kunne skade president Donald Trump. Nå har avisen trukket tilbake hele artikkelen , og har altså gått med på å gi førstedamen både erstatning og en unnskyldning for artikkelen de skrev.

Melania Trump saksøkte avisen for 150 millioner dollar, og partene har nå kommet fram til et forlik der avisen skal betale en sum som ifølge Wall Street Journal er på 2,9 millioner dollar.

– Vi beklager til fru Trump for problemene som artikkelen vår kan ha forårsaket for henne, skriver avisen i en beklagelse på sine nettsider onsdag.

Etterbørs Utenriks
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.