Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Blogger Caroline Berg Eriksen og ektemannen Lars-Kristian Eriksen tok ut 1,6 millioner kroner i utbytte fra selskapet Treasures as i fjor. Her er de avbildet under Vixen Blog Awards tidligere i år. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Blogger Caroline Berg Eriksen og ektemannen Lars-Kristian Eriksen tok ut 1,6 millioner kroner i utbytte fra selskapet Treasures as i fjor. Her er de avbildet under Vixen Blog Awards tidligere i år. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix les mer

Medier

Inntektsrekord for toppblogger

Selskapet til «fotballfrue» Caroline Berg Eriksen (30) dro inn 3,5 millioner kroner i fjor.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Årsregnskapet til Caroline Berg Eriksens selskap Treasures AS viser at bloggeren hadde salgsinntekter på 3,5 millioner kroner i fjor. Det tilsvarer en økning på nær syv prosent fra året før.

Det Sarpsborg-baserte selskapet, som eies av fotballfruen og ektemann Lars-Kristian Berg Eriksen (33) med en halvpart hver, satt igjen med 2,2 millioner kroner i driftsresultat, mot 1,9 millioner i 2015.

Millionutbytte

Caroline Berg Eriksen står i årsrapporten oppført som en av to kvinnelige ansatte i selskapet, som i fjor sysselsatte 1,5 årsverk. Lars-Kristian Eriksen fungerer som daglig leder og styreleder.

Lønnskostnadene var på 519.908 kroner i fjor, en svak nedgang fra året før. Ekteparet Eriksen tok imidlertid ut 1,6 millioner i utbytte, tilsvarende nær hele nettoresultatet. De siste fire årene har de tatt ut til sammen 6,1 millioner kroner i utbytte fra selskapet.

Byttet plattform

Caroline Berg Eriksen startet bloggen «Fotballfrue» i 2009, men gikk i 2014 over til å blogge under eget navn. 30-åringen har i flere år vært på bloggtoppen i Norge.

I 2016 flyttet Eriksen sin lukrative forretning til bloggnettverket United Influencers (UI) og brøt dermed med Aller-eide Adlink.

Avtalen innebærer at UI representerer Eriksen på alle sosiale kanaler – inkludert blogg, Facebook, Snapchat og Instagram – og står for all annonsering, salg og andre kommersielle aktiviteter og samarbeid.

Etterbørs Blogg Caroline Berg Eriksen Treasures as Årsregnskap Medier
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.