Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger

Kjersti Oppen, ny kommunikasjonsdirektør i Schibsted asa. FOTO: CF-Wesenberg / kolonihaven.no
Kjersti Oppen, ny kommunikasjonsdirektør i Schibsted asa. FOTO: CF-Wesenberg / kolonihaven.no les mer

Medier

Hun er ny kommunikasjonsdirektør i Schibsted

Kjersti Oppen (46) skal være kommunikasjonsdirektør i Schibsted, men foreløpig kun på midlertidig basis.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Tidligere i år ble det klart at Anders Rikter slutter i jobben som kommunikasjonsdirektør i Schibsted, for å bli direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Bertel O. Steen.

Nå har det børsnoterte mediekonsernet hyret inn tidligere sjef for pr-byrået MSLGroup, Kjersti Oppen, som midlertidig kommunikasjonsdirektør. Oppen sluttet i MSLGroup i april.

– Å få jobbe med kommunikasjon, strategi og merkevare for et av Europas mest innovative og teknologidrevne medieselskap, er en drøm som går i oppfyllelse, sier Oppen i en pressemelding.

Oppen har tidligere hatt lederroller innenfor kommunikasjon og myndighetskontakt i matvarekonsernet Mondelez.

Seks måneder

Schibsted opplyser at Oppen i første omgang leies inn i et seks måneders engasjement via rekrutterings- og bemanningsbyrået Hammer & Hanborg.

– Schibsted har fått inn mange gode søknader på den utlyste stillingen som kommunikasjonsdirektør, men det passet både for selskapet og Kjersti Oppen med en engasjementsstilling nå. Så vil tiden vise hvordan vi løser dette på lengre sikt, sier Lena K. Samuelsson, konserndirektør for kommunikasjon og CSR i Schibsted.(Vilkår)

Etterbørs Anders Rikter Kjersti Oppen Schibsted Medier
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.