Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Louise Fuchs går fra Schibsted til lederstilling i United Influencers. Foto: Pressefoto
Louise Fuchs går fra Schibsted til lederstilling i United Influencers. Foto: Pressefoto les mer

Medier

Går fra Schibsted til bloggnettverk

Kommunikasjonssjef Louise Fuchs (34) i Schibsted går til bloggnettverket United Influencers.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Louise Fuchs blir fra 1. november driftsdirektør for bloggnettverket United Influencers' internasjonale satsing.

Hun har hatt kommunikasjonsstillinger i Schibsted Media Group siden 2013, og har siden februar i år vært ansatt som midlertidig kommunikasjonsdirektør i selskapet.

– United Influencers er en utrolig spennende start-up som jeg har fulgt nøye siden oppstart. Jeg har stor respekt for den sterke merkevaren de bygger for seg selv og for andre, og jeg gleder meg masse til å være med å utvikle United Influencers videre, sier Fuchs i en pressemelding onsdag.

I fjor ble 34-åringen kåret til «årets digitale superprofil» av konsulentselskapet Hammer & Hanborg.

Skal satse i Skandinavia

United Influencers har de siste årene satset stort på markedsføring gjennom såkalte «influencers», innflytelsesrike personer og opinionsledere i bloggsfæren og på sosiale medier.

I Norge får selskapet inntekter gjennom å selge produktplasseringer i innleggene til folk som Caroline Berg Eriksen, Marna Haugen Burøe (bedre kjent som «Komikerfrue»), skiskytter Tarjei Bø og en rekke andre profilerte personer.

I pressemeldingen onsdag sier administrerende direktør i United Influencers International Kjetil Tveter at utnevnelsen av Fuchs vil hjelpe dem å styrke sin posisjon utenfor Skandinavia.

– United Influencers har et spennende potensial i markeder utenfor Skandinavia og det er noe vi ønsker å se nærmere på med Louise på laget, sier Tveter.

Schibsted hyret inn erstatter

Tirsdag meldte Schibsted at de har hyret inn tidligere sjef for pr-byrået MSLGroup, Kjersti Oppen, som midlertidig kommunikasjonsdirektør i Schibsted.

I første omgang leies Oppen inn i et seks måneders engasjement via rekrutterings- og bemanningsbyrået Hammer & Hanborg.

Oppen blir med det den andre kommunikasjonsdirektøren Schibsted har hatt siden Anders Rikter forlot selskapet til fordel for bilimportøren Bertel O.Steen i juni.(Vilkår)

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger

Mest sett på DNtv nå

Etterbørs United Influencers Medier
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.

Anbefalte videoer