Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Thomas Giertsen eier rundt 39 prosent av Feelgood Scene as, som tirsdag annonserte at de har kjøpt opp humorbyrået iStage Entertainment as. Foto: Thomas Øijord / NTB scanpix
Thomas Giertsen eier rundt 39 prosent av Feelgood Scene as, som tirsdag annonserte at de har kjøpt opp humorbyrået iStage Entertainment as. Foto: Thomas Øijord / NTB scanpix les mer

Tv

Thomas Giertsens produksjonsselskap kjøper humorbyrå

Thomas Giertsen-eide Feelgood Scene as kjøper opp humorbyrået til komikerne Nils-Ingar Aadne, Terje Sporsem og Dag Sørås.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Feelgood melder i en pressemelding tirsdag ettermiddag at det har kjøpt opp humorbyrået iStage Entertainment as, som er managementet og bookingbyrået startet opp av komikerprofilene Nils-Ingar Aadne, Terje Sporsem, Dag Sørås og daglig leder Stian Morten Pettersen.

– Vi kom i en dialog etter et samarbeid på enkelte prosjekter. Dette var en mulighet til å ta det vi har bygd opp over fire år i iStage et steg videre. Feelgood har lang fartstid og store profiler, og jeg tror vi kan få til noe fint sammen istedenfor å holde på hver for oss, sier gründer og styreleder Aadne til DN.

Daglig leder Stian Morten Pettersen (fra venstre) i iStage, komiker Dag Sørås, administrerende direktør Lasse Hallberg i Monday Production, komiker Terje Sporsem og styreleder Nils-Ingar Aadne i iStage. Foto: Feelgood

Selskapet har tidligere produsert show med internasjonale komikerstjerner som Jimmy Carr og Bill Bailey, i tillegg til å være fast produsent på Aadne, Sporsem og Sørås' egne show.

Oppkjøpet medfører at den profilerte trioen går inn i stallen til Feelgood, som allerede inneholder navn som Harald Eia, Bård Tufte Johansen, Anne-Kat Hærland og Else Kåss Furuseth.

Styrker konsernet

– iStage Entertainment as er et sterkt og etablert selskap med veldig mange av humorbransjens fremste utøvere og produsenter knyttet til seg. Jeg gleder meg masse til å jobbe med denne gjengen, sier administrerende direktør Lasse Hallberg i Feelgood i pressemeldingen.

Komiker Nils-Ingar Aadne er gründer og styreleder i iStage. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Hallberg er også direktør for moderselskapet Monday-gruppen, som i sommer kjøpte majoritetsandelen i Feelgood fra Sony Music Norway. Thomas Giertsen valgte da å beholde sin eierandel på 39 prosent i selskapet.

Monday-gruppen er et dansk underholdningskonsern som i tillegg til selskapene Feelgood Scene Film og tv og Feelgood Scene eier selskaper som Monday Production, Monday Sport og Monday Scripted. Konsernet har også kjøpt opp humorbyråene Teddy tv og Norsk Fjernsyn de siste årene.

Nå eier det også iStage, som ble stiftet i 2013. I tillegg til de tre eierkomikerne, har selskapet folk som NRK-profilene Siri Kristiansen og Selda Ekiz i stallen.

Administrerende direktør Lasse Hallberg i Feelgood og Monday Production. Foto: Fartein Rudjord

Tar posisjon

Alle iStage-gründerne går inn på eiersiden i Feelgood scene som følge av oppkjøpet, melder selskapet i pressemeldingen. Hvor stor eierandel de får, er foreløpig ikke kjent.

Hallberg understreker at Feelgood med oppkjøpet av iStage styrker sin humorprofil og scene-, booking- og tv-virksomhet. Også Nils-Ingar Aadne understreker posisjonen dette vil gi i Humor-Norge.

– Sammen vil vi nå være godt posisjonert for videre suksess med Feelgood og Monday. Feelgood har lenge vært en av landets fremste humorprodusenter, og preget humor-Norge i mange år, sier han.(Vilkår)

Etterbørs Thomas Giertsen Monday Production Feelgood Lasse Hallberg Tv
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.