Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Mads Langaard slutter i jobb som kommunikasjonssjef for Seatankers for å bli partner i First House. Foto: Elin Høyland
Mads Langaard slutter i jobb som kommunikasjonssjef for Seatankers for å bli partner i First House. Foto: Elin Høyland les mer

Pr

Går fra John Fredriksen til First House

Etter kun ett år hos skipsreder John Fredriksen, går Mads Langaard (32) inn som den 11. nyansatte i First House siden nyttår.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Shippingmagnaten John Fredriksen ansatte i april i fjor Mads Langaard (32) som kommunikasjonsdirektør for sitt selskap Seatankers. Nå begynner Langaard i First House som partner og seniorrådgiver.

Langaard sier at det var First House som først tok kontakt om muligheten for å bli med i et av Norges største kommunikasjonsbyråer. Noe styreleder Kari Holm Hejna i First House kan bekrefte.

– Tålmodighet og langsiktighet kan lønne seg når det er noen du vet du vil ha ombord. Mads kom til oss i 2011 da han ville slutte som aksjemegler og starte som rådgiver. Jeg skjønte allerede da at han var «First House-materiale», men den gang manglet han nødvendig ballast som rådgiver, sier Hejna.

Hun forteller at de siden den gang har holdt kontakten.

– I mellomtiden har han opparbeidet viktig rådgiverkompetanse innen, finansjournalistikk, maritim sektor og kommunikasjonsledelse. Nå var endelig timingen riktig for oss begge, sier Hejna.

Som partner i First House, hvor stor eierandel får han?

– Vi pleier jo ikke uttale oss om betingelsene til våre ansatte. Mads går inn midt på treet på vårt partnerstige. Vi ser ham som en viktig del av morgendagens First House, sier Hejna.

Mads Langaard (til høyre) slutter i jobb som kommunikasjonssjef for Seatankers for å bli partner for First House. Her med styreleder Kari Holm Hejna (til venstre) og Mats Samdahl Weltz, partner og seniorrådgiver i First House. Foto: Elin Høyland

Ingen nye

Langaards tidligere sjef, Harald Thorstein, bærer ikke nag over Langaards jobbskifte.

– Mads har gjort en bra jobb i systemet det året han har vært her. Vi og han opplever at han får mer ut av sin kompetanse et annet sted. Vi skilles som gode venner. Jeg ønsker ham lykke til videre, og regner med at vi kommer til å ha kontakt fremover

Er dere på utkikk etter noen som kan ta over hans stilling?

– Vi kommer ikke til å ansette noen nye på kommunikasjon. Vi ser ikke behovet for å ha en fulltidsansatt i gruppen på området, sier Thorstein.

First House

  • Et av Norges største kommunikasjonsbyråer når det kommer til omsetning.
  • Ble startet i 2010 av kommunikasjonsveteran Bjørn Richard Johansen. Han fikk med seg andre veteraner fra næringslivet, mediene og pr-bransjen som Per Høiby, Jan-Erik Larsen, Leif Monsen, Hans-Christian Vadseth og Bjarne Håkon-Hanssen.
  • First House omsatte i fjor for 78 millioner kroner, og hadde et driftsresultat på 11, 1 millioner kroner.
Vis mer

Kort tid hos Fredriksen

Langaard sier at han i First House får brukt sin erfaring fra finans, journalistikk og kommunikasjon.

– I First House får jeg brukt alt jeg har drevet med tidligere. «As simple as that». Valget av First House var enkelt. Selskapet har vist seg som en bauta innen næringsliv og politikk, sier Langaard.(Vilkår)

Etterbørs First House John Fredriksen Seatankers Kommunikasjon Pr
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.