Rustad er forbannet over summen Norges Fotballforbund (NFF) betaler fotballagent og medierettighetsmegler Rune Hauge for å selge fotballrettighetene til TV 2 og Telenor.

-Må gå
– Det er helt hinsides. I mine mer enn 20 år i finans har jeg aldri opplevd lignende avtale. Dette har jeg aldri hørt om. Når du sitter med godteposen og skal selge den til høystbydende – og det er tre keene kjøpere – og du klarer å hyre en rådgiver som stikker av med ti prosent av hele kaken, da må du gå. Da må du rense opp i hele forbundet. Det er udiskutabel idioti og helt unødvendig, sier Rustad til Dagens Næringsliv.

-Som å selge oljeflet på børsen

Rustad mener det å selge fotballrettigheter i Norge nå er som å selge oljefelt på børsen. Verdens letteste ting. Han sier han personlig skulle gjort jobben – ikke for halvparten, ikke for en tiendedel, men for en 20-del.

Rustad vil nå ta opp dette på styrenivå i Start.

- Vi kan ikke bare si at det var dumt at det ble sånn, sier Rustad til Dagens Næringsliv.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.