Panface, heleid av komiker Atle Antonsen, sikret et driftsresultat på 10,3 millioner kroner i 2019.

Antonsen har altså nesten tredoblet resultatet fra 2018, som lå på 3,5 millioner.

I samlet omsetning har selskapet ført opp 11,6 millioner kroner. Det vil si at Antonsen tjente nesten én million i måneden i fjor.

Utbytte på nesten tre mill.

I tillegg til lønnen på 904.085 unte Antonsen seg et utbytte på 2,95 millioner kroner for årsregnskapet 2019.

– As-et mitt har utviklet en ny forretningsstrategi som kort fortalt går ut på å være veldig grisk. Det har slått ut i regnskapene, skriver Antonsen på sms.

As-et mitt har utviklet en ny forretningsstrategi som kort fortalt går ut på å være veldig grisk. Det har slått ut i regnskapene
Atle Antonsen

Antonsen er en av Norges største komikerstjerner, og er i øverste prisklasse for jobber som konferansier og andre arrangementer. Prisene her ligger på 100.000 kroner per arrangement og oppover.

«Covid-19 har ikke påvirket virksomheten»

I 2019 har Antonsen hatt en rekke prosjekter, blant annet forestillingen «12 gode råd – fra to menn med lav utdannelse» med Bård Tufte Johansen.

Denne forestillingen gikk på Chat Noir og det var opprinnelig satt opp 76 forestillinger. Showet skulle så ut på turné. Allerede en måned etter premieren i fjor hadde showet solgt 35.000 billetter bare i Oslo.

I tillegg har Antonsen blant annet vært å se i «Jul i Blodfjell 2» og «Kongen befaler» på TVNorge og reklamer for Grønt Punkt Norge.

Komikeren lå med andre ord ikke på latsiden i 2019, og har fortsatt arbeidet inn i 2020.

Kulturbransjen ble hardt rammet av koronarestriksjonene, og forestillingen til Antonsen og Tufte Johansen er intet unntak. Blant annet har forestillingene som var satt opp i mars i Stavanger blitt flyttet til høsten 2021.

I årsregnskapet står det likevel: «Utbruddet av Covid-19 har ikke påvirket virksomheten i perioden etter balansedato og frem til avleggelse av årsregnskapet».

Eier flere utesteder

Gjennom Panface eier også Antonsen utestedene Meyers på Grünerløkka og Lun på Hasle Torg i Oslo sammen med et knippe andre.

Meyers åpnet dørene i februar i fjor, og med seg på laget har Antonsen Øystein Karlsen, manusforfatteren Antonsen samarbeidet med i tv-serien «Dag».

Lun åpnet kun et par måneder senere, her eier Antonsen sammen med Kenneth Simonsen, som blant annet driver utestedet Bonanza i Oslo, og bassisten Frode Jacobsen i bandet Madrugada.

Ved siden av bardriften i hovedstaden har Antonsen investert i en rekke selskaper, og har en samlet balanseført verdi på 8,2 millioner kroner i blant annet aksjer og fond.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.