Dermed vant vestlandets hovedstad én av kampene mot Trondheim den siste uken.

Fredag oppsto det uklarhet om hvorvidt plasseringen av hovedkontoret i det fremtidige medieselskapet var bestemt ennå.

Styrelederen i Bergens Tidende sa at det var bestemt at hovedkontoret skulle ligge i Bergen, mens styrelederen i Adresseavisen uttalte at dette ikke kan være avgjort etter som interimstyret for Media Norge ennå ikke har hatt møte.

Avtalt i september
Schibsted viser i sin pressemelding til at det i intensjonsavtalen inngått mellom Aftenposten, Bergens Tidende, Fædrelandsvennen og Stavanger Aftenblad 21. september, ble det bestemt at Media Norges hovedkontor skulle legges utenfor Oslo. Bakgrunnen er det nye konsernets regionale profil.

I samsvar med disse forutsetningene har styrelederne i de fire mediehusene besluttet at hovedkontoret i det nye konsernet plasseres i Bergen. Siden den gang har Adresseavisen knyttet seg til intensjonsavtale for det nye selskapet.

Orientert idag
Da prosjektstyret i Media Norge idag møttes til sitt første møte ble de orientert om beslutningen.

Hovedkontor vil være begrenset i størrelse, det vil også opprettes ressurssentre i regionene basert på kompetanse og ressurser, skriver Schibsted, som blir hovedaksjonær i det nye selskapet.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.