Selskapet Treasures, som eies av toppbloggeren Caroline Berg Eriksen (33) og hennes ektemann Lars-Kristian Eriksen (36), økte årsresultatet fra 1,0 millioner til 1,7 millioner i 2019.

Det kommer frem i årsresultatet for selskapet.

Kostnadskutt

Berg Eriksen er tidligere kjent under bloggernavnet «Fotballfrue», da ektemannen var fotballspiller på blant annet Lillestrøm og Odd.

En økning i omsetningen fra 3,5 millioner til 3,9 samt kostnadskutt på omtrent 300.000 kroner førte til et driftsresultat for bloggeren på 1,7 millioner kroner.

Berg Eriksen har siden 2015 vært en del av bloggnettverket United Influencers. I fjor høst var både Caroline Berg Eriksen og Lars-Kristian Eriksen med i det populære TV 2-programmet «Bloggerne», som følger livene deres.

2,1 mill. i egenkapital

Ekteparet tok ut 1,4 millioner i lønn, det samme som året før. Egenkapitalen i selskapet er på 2,1 millioner kroner.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.