– For å si det litt populært: Vi er interessert i det hele. Og vi betaler kontant, sier konsernsjef Cato Hellesjø i Avishuset Dagbladet til Dagens Næringsliv.

Beskjeden kommer etter at det i flere uker har vært snakket om Dagbladet som en mulig byder dersom Orkla Media faktisk legges ut for salg.

Med seg på laget har Hellesjø Jens P. Heyerdahl, Torstein Tvenge og Ragnar Horn.

-Et stort skritt
-Vi er på vei fra å være avis til å bli et mediehus, og vi har hatt planer om å vokse jevnt og trutt. Dette vil være et stort skritt på veien til å bli en ledende medieaktør i Norden, noe som er vår ambisjon, sier Hellesjø til DN.

Både Schibsted og A-pressen er avskåret fra å by på den norske delen av Orkla Media på grunn av begrensninger i den norske medieeierskapsloven. Dermed er Avishuset Dagbladet en av få aktuelle, norske bydere.

Igår meldte også det islandske selskapet Baugur seg på i kampen om å kjøpe Orkla Media.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.