– Shifter har bygget en solid posisjon blant teknologigründere og fremoverlente, unge næringslivsledere. Nå var tiden inne for å skalere både innholdet og selskapet. Vi kan ikke tenke oss en bedre partner enn E24 og Schibsted, som har en track record i å få selskaper til å vokse, sier daglig leder Lucas Weldeghebriel i Shifter i en pressemelding.

Økonomiavisen E24, som er et datterselskap av VG under mediekonsernet Schibsted, kjøper seg inn i gründeravisen Shifter. De skyter inn penger i selskapet gjennom en emisjon og vil ha en eierandel på åtte prosent. Det kommer ikke frem av pressemeldingen hvor mye avisen verdsettes til.

Avisene har samtidig inngått en langsiktig samarbeidsavtale, og skal samarbeide både redaksjonelt og kommersielt.

Shifter ble startet av Per Ivar Nikolaisen og Weldeghebriel i 2016. Avisen dekker norske teknologi- og gründerbedrifter.

– Vi gleder oss til å være med å bygge Shifter videre som en selvstendig nettavis, samtidig som vi samarbeider på en måte som kan styrke begge mediehusene, sier E24-direktør Ida Barth Thomassen i pressemeldingen. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.