Komiker Else Kåss Furuseth har hatt millionoverskudd i flere år, men 2019 ble spesielt bra.

Inntektene og resultat før skatt økte kraftig for i 2019, sammenlignet med året. Inntektene økte fra 3,7 til 5,9 millioner. Resultat før skatt endte på 4.2 millioner kroner, nesten en dobling fra året før.

I 2018 tok Furuseth ut over 760.000 kroner i lønn og 210.000 kroner i utbytte. I fjor tok hun ut over 844.000 kroner i lønn og én million kroner i utbytte.

Hun er god for 8,8 millioner kroner.

Varslet oppvask

Det har derimot ikke alltid gått like bra – i 2017 opplevde hun et inntekt- og resultatfall fra 2016. Da varslet Furuseth oppvask:

– Resultatet er lavere, så her vil det bli knallhard intern evaluering på kammerset, sier Furuseth. Styreformann i selskapet – altså pappa – har mye å svare for. Ingen sitter trygt, uttalte hun til DN.

Det kan se ut til at de har tatt i et tak, når man ser på fjorsårstallene:

Gullruten for tabutemaer

Den profilerte komikeren er kjent fra humorprogrammer som «Torsdag Kveld fra Nydalen» på TV 2 og «Mandagsklubben» på TVNorge.

De seneste årene har hun gjort stor suksess med å ta opp seriøse og såre temaer på tv-skjermen med «Else om: selvmord» og «Else om: barn». Hun vant Gullruten for beste programleder for begge seriene.

Hun har også gjort seg bemerket i teaterforestillingene «Kondolerer» og «Gratulerer», som handlet om hennes mors og brors selvmord.

I disse dager er hun aktuell med talkshowet «Kåss til kvelds» sammen med radioprofil Markus Neby på NRK. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.