For én uke siden kunngjorde Discovery Norge at Tine Austvoll Jensen slutter som administrerende direktør for å bli toppsjef i et annet, hemmelig selskap. I en pressemelding torsdag morgen kommer det frem at Jensen tar over etter Jan Grønbech som ny norgessjef i Google.

– Som et digitalt foregangsland er Norge et spesielt marked, og det er med stor entusiasme jeg tar på meg denne nye rollen. Vi er inne i en helt spesiell tid, men jeg er optimist og tror sterkt at Google og selskapets teknologi kan spille en viktig rolle i å akselerere den økonomiske gjenoppbyggingen i Norge. Min første prioritet vil være å støtte Google Norges ansatte og kunder på alle måter jeg kan, og å hjelpe våre partnere i Norge med å få mest mulig ut av de digitale mulighetene. Jeg gleder meg veldig til å bruke tid på å bli kjent med alle mine nye kolleger og teammedlemmer i og utenfor Norge, sier Tine Austvoll Jensen i meldingen.

Jensen vil starte i selskapet 4. januar 2021.

– Tine har masse erfaring som engasjert leder i norsk medieindustri gjennom mange år, og vi er veldig glade for å ha funnet den perfekte kandidaten til å bygge ut vår norske virksomhet videre, og til å hjelpe virksomheter i Norge med å vokse ved å samarbeide med Google, sier administrerende direktør Peter Friis i Google i Nord-Europa.

Jensen har hatt flere lederstillinger i den norske og nordiske delen av Discovery. I tillegg har hun lederbakgrunn fra Schibsted Media Group og MTG. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.