Ferske regnskapstall viser at multitalentet Ina Wroldsen gjorde stor suksess i 2019.

Wroldsen står bak noen av de siste årenes største musikkslagere, både som vokalist og som låtskriver. Hun har skrevet for en rekke store navn som Britney Spears og Shakira, og har de siste årene også blitt mer kjent for å synge selv.

På låten «How deep is your love», som ble laget for Calvin Harris, er det også Wroldsen som synger. Og suksessen har båret frukter.

Omsatte for 20 millioner

Selskap Stair Music as, der moren Kristin Wroldsen har en eierandel på tyve prosent, omtrent har doblet både inntekter og resultat før skatt sammenlignet med året før.

Wroldsen gikk fra 11 til 20 millioner kroner inntekter. Resultatet før skatt har skutt til himmels, fra syv til 15 millioner kroner.

Dette føyer seg inn i rekken av gode resultater for duoen. Fra 2014 til 2019 har Stairs Music hatt en omsetning på 67,1 millioner kroner, og et resultat før skatt på 44,5 millioner kroner.

Egenkapitalen i selskapet er på nesten 21 millioner kroner.

Gir ut podkast med moren

I tillegg til å drive med musikk, har Wroldsen blitt kjent for det norske folk gjennom sin deltagelse i dommerpanelet til Idol.

Til høsten skal hun bidra som mentor i The Voice, og veilede et knippe håpefulle gjennom sangkonkurransen.

Hun er også klar for en podkast med moren Kristin Wroldsen, som er både daglig leder og styreleder i selskapet. Den 1. september slapp mor og datter første episode av podkasten «Ina & Wroldsen», som ifølge utgiver Sony skal handle om «musikkbransjen og livet generelt».

I 2019 økte mor og datter Wroldsen også egne lønninger noe, og tok over 700.000 kroner hver.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.