Aller Media-eide Dagbladet hadde en omsetning på 584 millioner kroner i forrige regnskapsperiode. Bruttoresultatet gikk ned med 16 millioner kroner.

Det tilsvarer en nedgang på 3 prosent fra året før, skriver Kampanje.

Aller Media opererer med avvikende regnskapsår oktober 2019 til september 2020. Det betyr at koronakrisen slo inn omtrent halvveis inn i perioden og fikk konsekvenser for blant annet annonsesalget.

Avisens bruttoresultat endte på 59 millioner kroner, noe som gir en driftsmargin på 10,1 prosent. Det er en nedgang på 16 millioner kroner fra forrige regnskapsår.

– For Dagbladet sin del er vi godt fornøyd med resultatet. Det har vært et annerledes år på grunn av covid-19 og sett opp mot det synes vi utviklingen for Dagbladet er god, sier sjefredaktør Alexandra Beverfjord.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.