«I kveld går jeg til sengs med Kjell Inge. Han har sendt meg dynetrekk og putevar».

Dagens Næringslivs børskommentator Thor Christian Jensen kunne fredag vise frem det nyeste tilskuddet til sin sengetøy-park. Jensen har skrevet en rekke børskommentarer om Kjell Inge Røkke og hans Aker, som det siste året har vært svært aktive i kapitalmarkedet.

Børsnoteringene av Aker Carbon Capture, Aker Offshore Wind, og den storslåtte kjærlighetserklæringen til kryptovalutaen bitcoin er bare noen av overskriftene som moldenseren har skapt det siste året.

Kjell Inge Røkke og Aker kom fredag med en noe spesiell hyllest til DNs børskommentator Thor Chr. Jensen. Avbildet er putevaret som kom i posten.
Kjell Inge Røkke og Aker kom fredag med en noe spesiell hyllest til DNs børskommentator Thor Chr. Jensen. Avbildet er putevaret som kom i posten. (Foto: Thor Chr. Jensen)

I lys av Jensens mangfoldige kommentarer om Røkke og Akers aktivitet i markedet, mottok kommentatoren fredag en noe spesiell hyllest fra hovedpersonen selv.

– Jeg synes det er ustyrtelig morsomt, jeg lo så jeg grein da jeg åpnet konvolutten og skjønte hva de hadde holdt på med, sier Jensen.

Dynetrekket med sitater fra Jensens børskommentarer.
Dynetrekket med sitater fra Jensens børskommentarer. (Foto: Thor Chr. Jensen)

«Blir neppe til bruk på soverommet»

Gaven var altså et putevar og sengetrekk, der førstnevnte er trykket med Røkkes ansikt som motiv. På sengetrekket har Aker plukket ut titlene til et utvalg av Jensens børskommentarer om Aker og Røkke det siste året.

DN har vært i kontakt med Atle Kigen, som er pressesjef i Aker. Han bekrefter at sengetøyet kommer direkte fra Røkke selv.

– Dette er en humoristisk og personlig hilsen fra Kjell Inge, sier Kigen til DN.

Thor Chr. Jensen, børskommentator i Dagens Næringsliv.
Thor Chr. Jensen, børskommentator i Dagens Næringsliv. (Foto: Mona Pedersen)

Han forteller at de hadde lekt med ideen i noen uker før pakken ble sendt denne uken.

– Jeg ringte Thor Christian og sa vi hadde noe vi skulle sende. Noe han skulle få sove på, sier Kigen lattermildt.

Børskommentator Jensen sier pakken kom med et bud «i en slags fancy skopose».

– Der lå en plastpose med dette sengetøyet. Jeg kjente det igjen med én gang, det er jo alle mine sitater, sier Jensen.

– Blir det god søvn av dette?

– Nei, jeg kan jo ikke legge meg på dette, det blir neppe til bruk på soverommet.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.