Det er blitt tradisjon at kongefamilien stiller opp til fotografering før jul, enten på Slottet, Kongsseteren eller Skaugum. I år blir det ikke noe.

– Det blir ingen tradisjonell julefotografering i år fordi kronprinsfamilien er på reise, sier Slottets kommunikasjonssjef Marianne Haugen til Aftenposten.

Kong Harald og dronning Sonja skal i år feire julen på Kongsseteren sammen med prinsesse Märtha Louise, Ari Behn og deres tre jenter Maud Angelica, Leah Isadora og Emma Tallulha.

Alle skal delta på gudstjeneste i Holmenkollen kapell 1. juledag.

Dette er andre året på rad at prinsesse Märtha, Ari Behn og barna feirer jul med kongen og dronningen. I fjor valgte kronprinsfamilien å feire jul på hytta i Uvdal, mens de i år er på den såkalte dannelsesreisen som blant annet har tatt dem til Tyrkia, Jordan og India. (©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.