Viaplay-eier Nent sendte ut en pressemelding sent fredag kveld, der de sier de setter ned prisene med umiddelbar virkning. I meldingen får det frem at prisen for Viaplays sportspakke reduseres til samme nivå som TV- og filminnholdet: fra 329 til 119 kroner.

Hvor lenge prisreduksjonen varer er foreløpig ikke avgjort.

Blant arrangementene i Nents portefølje som utsettes eller settes på pause finner vi:

  • Premier League
  • Uefa Champions League
  • Superliga
  • NHL
  • Bundesliga

– Vi jobber hardt med å komme med alternativer innen sport på kort sikt, uttaler administrerende direktør i Nent, Anders Jensen i pressemeldingen.

Her fremgår det også at koronavirusutbruddet har en negativ innvirkning på selskapets reklameinntekter, som utgjorde 26 prosent av Nent-gruppens salgsinntekter i fjor. Selskapet har tidligere forespeilet vekst og overskudd i 2020, men sjansene for å oppnå dette er redusert som følge av utbruddet.

– Vi er også fast bestemte på å finne måter å håndtere konsekvensene av den globale krisen, og å minimere innvirkningen på våre forretninger i tiden som kommer, uttaler administrerende direktør Jensen.

Ytterligere oppdateringer om den økonomiske påvirkningen for selskapet kommer senest 23. april. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.