Team Antonsen og Kristopher Schaus parodi på den nederlandske sangeren Wim Sonneveld vekker oppsikt i Nederland. Ifølge NRK Kulturnytt fulgte over én million nederlendere noen av sketsjene på tv forrige uke.

Kristopher Schau som nederlandsk artist var et fast innslag i humorprogrammene fra Team Antonsen på NRK tidligere i vinter. Nå har også nederlenderne oppdaget den norske komikeren.

Oppdaget av turist
Til tonene av sangeren Wim Sonnenfeld gjør Kristopher Schau alt fra å smøre inn ansiktet med krem og pynte med druer til øyne, hule ut kneippbrød til tøfler og leke med laksefilet.

En nederlandsk seer på ferie i Norge oppdaget ifølge Ashja Vandeenakker, produsent i det populære tv-programmet RTL Boulevard, den norske humoristen.

Nysgjerrige
Forrige uke ble flere av Schaus sketsjer vist på nederlandsk tv, fulgt av over en million seere. Etter at innslagene ble vist på har Kristopher Schau og Wim Sonneveld fått bred omtale i nederlandske medier. Blant annet i den store avisen NRC Handelsblad.

– Når sketsjer på nederlandsk slår an i Norge blir også vi nederlendere nysgjerrig, sier kommentator Hans Beerekamp i avisen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.