Etter tre uker med sendinger passerer VG Nett en millionseere for fotballprogrammet Kick Off, som sendes via web på VGs nettsider.

Snart kommer også konkurrentene Dagbladet og NRK på banen med nye tilbud på web-tv, skriver Dagens Næringsliv.

TV 2 tar imidlertid VG Multimedias suksess med web-tv med knusende ro.

Dagbladets satsing på web-tv ble stoppet i 2001 da inntektene uteble i et synkende mediemarked. Esten O. Sæther, sjef for Dagbladet.no, vedgår at Dagbladet ligger etter erkekonkurrenten VG i web-tv-markedet.

- Vi var veldig tidlig ute i forrige store dotcom-periode. Denne gangen har vi ventet litt lenge, men vi kommer med en stor tv-satsing på nett om få uker, sier Sæther til DN.

Direktesendt idrett
Men det er ikke snakk om et konkurrerende web-tv-program til VGs fotballmagasin Kick Off. Sæther mener imidlertid direktesendte idrettsarrangementer har et stort potensial og nevner NM på ski som et eksempel.

Også NRK har planer om å komme sterkere på banen når det gjelder web-tv. TV 2 er ikke særlig bekymret over at VG Nett har fått et forsprang sammenlignet med sine konkurrenter.

- Vi er overhodet ikke bekymret, sier Helge Høybråthen, redaktør for TV 2 web-tv til avisen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.