Leknes går dermed inn i konsernledelsen i NHST Media Group og skal rapportere til konsernsjef Hege Yli Melhus Ask, ifølge pressemeldingen.

NHST Media Group er eier av blant annet Dagens Næringsliv.

Tidligere har Leknes tidligere vært blant annet konserndirektør HR og kommersiell direktør i Norwegian Air Shuttle, samt vært konserndirektør med ansvar for HR og kommunikasjon i Kongsberg Automotive.

Ask trekker frem hennes Leknes' erfaring fra både strategisk og operativ HR og forretningsledelse i store, internasjonale konsern.

– Kompetansen og rollen hennes blir meget viktig fremover for å sikre gjennomføring av våre ambisiøse planer for videreutvikling av medarbeiderne og selskapene i NHST Media Group. Vi er veldig glade for å få henne med på laget.

Leknes sier at hun gleder seg til å bli en del av organisasjonen.

– Jeg har fulgt NHST Media Group fra sidelinjen og er imponert over organisasjonens evne til å snu seg raskt og tilpasse seg endringer i markedet. NHST har viktige samfunnsoppdrag, ledende posisjoner i alle markedene de opererer i, og er en kompetansebedrift med noen av bransjens dyktigste medarbeidere. Jeg gleder meg til å bli en del av organisasjonen og bidra til økt medarbeidertilfredshet og lønnsom vekst fremover, sier Leknes, som har en master i organisasjon og ledelse fra NTNU, og har tidligere også studert informatikk, matematikk og filosofi ved Universitetet i Oslo.

Helle Øverbye, som er forgjengeren til Leknes, går over til en lederstilling i Innovasjon Norge.

– Helle har gjort en god og viktig jobb i NHST Media Group i en krevende periode for konsernet. Vi ønsker henne lykke til videre, sier konsernsjefen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.