Nesten 200.000 var innom ifjor, og veksten fortsetter i årets to første måneder.

Besøksrekorden for én enkelt dag ifjor var lørdag 10. oktober, da 2.950 personer kom for å se utstillingene. Nobels Fredssenters direktør Bente Erichsen mener at utstillingen «Fra King til Obama» er en viktig forkl#229 til veksten.

Av de totalt 181.183 som besøkte senteret ifjor, løste 95.385 personer billett. Det er en økning på 23 prosent fra de 77.600 som kjøpte billett året før.

Øker fortsatt
I årets første to måneder har 15.002 personer besøkt Fredssenteret, en økning på 46 prosent fra januar og februar ifjor.

2.000 skoleelever deltok på pedagogiske opplegg i utstillingene i januar i år. Det er dermed den best besøkte januarmåneden i Fredssenterets historie.

Storsatsingen for 2010 er utstillingen «Mot og motstand», som tar for seg de fire sørafrikanske fredsprisvinnerne. (©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.