– Vi har nå tilbudt Telia en forlengelse av avtalen i seks måneder, på samme vilkår som i dag. Tilbudet står helt til neste uke, sier organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah Willand.

Natt til mandag brøt forhandlingene om en ny distribusjonavtale mellom TV 2 og Get-eier Telia sammen. Dermed mistet nesten en halv million tv-kunder alle TV 2-kanalene.

Nå vil TV 2 ha en kortvarig avtale for å få tv-signalene skrudd på igjen.

– Det gjør vi fordi vi aldri har ønsket at seerne skal bli skadelidende, sier Willand.

– Vi håper at dette er det som skal til for å få kanalene tilbake på lufta. Så får Telia og TV 2 fortsette samtalene på bakrommet uten at de tøffe forhandlingene går utover seerne og kundene til Telia/Get, fortsetter hun.

Kommunikasjonsdirektør Henning Lunde i Telia bekrefter at de har fått tilbudet.

– Vi sitter nå og går igjennom det, og vil gi en rask tilbakemelding til TV 2. Ingen parter er tjent med at vi ikke kommer til enighet fortest mulig, sier han. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.