- Året startet veldig bra for TVNorge. Januar og halve februar var som forventet, men i siste halvdel gikk det ikke så bra, sier TVNorge-sjef Morten Aas til Dagens Næringsliv i dag.

Millionær-flopp
Kanalen hadde en tilbakegang i seertall på 7,8 prosent og endte på 11,8 prosent i totalmarkedet blant dem på 12-44 år. Blant annet har den skandinaviske versjonen av "Millionæren" skuffet stort.

Norsk versjon på vent
TVNorge setter nå sin lit til en amerikansk og ekte riking denne gangen. Torsdag 27.mai er det premiere på "Donald Trump - The apprentice". 16 deltagere kjemper om jobben som Trumps høyre hånd og en årslønn på 250.000 dollar.

Blir serien er suksess er Aas åpen for en norsk versjon med en næringslivstopp i Donald Trumps sted.

- Hvis konseptet fungerer, er det er spennende tanke, sier Aas til Dagens Næringsliv.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.