Dagens Næringsliv starter mandag den nye runden av aksjespillet Fantasyfond, som vil pågå i ti uker denne høsten. Vinneren blir kåret fredag 3. desember, men det vil også være premier til vinneren for hver uke. Det er fortsatt mulig å registrere seg her etter at spillet har startet.

For inspirasjon kan du lese våre intervjuer med vinnerne fra de to forrige rundene, høsten 2020 og våren 2021.

Her kan du også se DNs (helt lovlige) innsidetips for hvordan du kan øke vinnersjansene dine i spillet.

Her er profilene du konkurrerer mot

I Fantasyfond kan man opprette sine egne prestisjetunge ligaer for å konkurrere mot venner, familie eller kolleger.

I tillegg kan man måle seg mot kjente profiler i høst. I løpet av spillets varighet vil leserne få høre mer om hvordan disse har tenkt når de har satt sammen porteføljene sine, hvordan det har gått med dem underveis og hva som har trigget deres interesse for aksjesparing og personlig økonomi.

Her er profilene:

Ellen Irene Aabol (20)

Ellen Aabol
Ellen Aabol (Foto: Helge Mikalsen/VG/NTB)

Influenser med trofast følgerskare på sosiale medier som Tiktok, Snapchat og Instagram, der hun blant annet deler matoppskrifter. Har utgitt bok, jobber som konsulent, og holder foredrag og workshops om matlaging og kommunikasjon.

Aabol har spart i aksjefond siden hun var 14 og er gjeldfri på egen leilighet hun kjøpte som 20-åring.

Karianne Vilde Wølner (27)

Karianne Vilde Wølner
Karianne Vilde Wølner (Foto: Tor Lindseth/TV2)

Influenser med 45.000 Instagram-følgere. Har deltatt i tv-programmer som «Farmen» og «Montebello Camping». Wølner var tidligere medeier i boligstyling-firmaet Style By Nordic.

Atle Pettersen (32)

Atle Pettersen
Atle Pettersen (Foto: Terje Bendiksby/NTB)

Programleder for «Beat for Beat» og tidligere «Idrettsgallaen» og «NRK Sommeråpent». Har deltatt i reality-programmer som «X Factor», «Skal vi danse» og «Stjernekamp». Vokalist, låtskriver og skuespiller i musikaler som «Singin' in the rain» og «Jersey Boys».

Har begynt å interessere seg for aksjeinvesteringer.

Lise Vermelid Kristoffersen / «Pengesnakk» (34)

«Norges største økonomi-influenser», med 45.000 følgere på Instagram-kontoen «Pengesnakk», der innholdet dreier seg rundt sparing, økonomisk trygghet og et liv uten høyt forbruk.

Lise Vermelid Kristoffersen.
Lise Vermelid Kristoffersen. (Foto: Gorm K. Gaare)

– Jeg elsker fondssparing og har investert over en million kroner i fond, men når det kommer til aksjer er jeg helt newbie! Så dette blir spennende, sier Vermelid Kristoffersen.

– Annen info: gift småbarnsmamma, jobber for meg selv med «Pengesnakk» podkast, forfatter, foredragsholder, sosiale medier etc.

Christoffer Omberg (28)

Christoffer Omberg
Christoffer Omberg (Foto: Privat)

Initiativtager bak Oslo Business Forum, som blant annet hentet Barack Obama til Norge. Årets utgave finner sted 29. september, og Nicolai Tangen er blant foredragsholderne. Nominert til E24s «Ledertalentene»-kåring i 2018.

Ola Kroken / «Trendtraderen» (23)

Ola Kroken
Ola Kroken (Foto: Mikaela Berg)

Lektorstudent som begynte å investere i aksjer som 18-åring. Deler erfaringer og tekniske analyser på Twitter-brukeren «Trendtraderen» med 5900 følgere. Tapte 130.000 kroner på dårlig timing i et selskap, der han riktig nok gjorde egne analyser etter råd fra en annen. Har som mål å bygge opp en formue på 10 millioner kroner innen fylte 30.

– Jeg er en langsiktig investor med sans for personlig økonomi og å finne gode muligheter i aksjemarkedet, sier Kroken selv.

Thor Chr. Jensen

Thor Chr. Jensen
Thor Chr. Jensen (Foto: Fartein Rudjord)

Dagens Næringslivs egen børskommentator har sterke meninger om det meste knyttet til Oslo Børs, men hvordan klarer han seg selv som aksjeplukker?(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.