Dagens Næringsliv lanserte denne våren en ny runde av aksjespillet Fantasyfond, og siste frist for å melde seg på i konkurransen er nå førstkommende fredag 14. mai klokken 16.

Her kan du gjøre som nesten 25.000 andre og melde deg på for å sette opp porteføljen din. Det er helt gratis og risikofritt.

Denne runden varer frem til og med fredag 28. mai, så det er fortsatt tid til en skikkelig innspurt. Etter at hovedindeksen falt tirsdag er det heller ikke utenkelig at det kan være et gunstig tidspunkt å melde seg på.

Personen som sitter igjen med høyest avkastning når spillet er ferdig, stikker av med hovedpremien til en verdi av 100.000 kroner. I tillegg kåres det ukevinnere i spillet. Se oversikt over alle premiene her.

100.000 fiktive kroner

I Fantasyfond skal du lage ditt eget fond ved å sette opp en portefølje av enkeltaksjer. Du får 100.000 fiktive kroner du kan investere i selskaper. Porteføljen må bestå av mellom fem og 20 aksjer som er notert på Oslo Børs eller markedsplassen Euronext Growth.

Både eventuelle gevinster og tap er fiktive, men utviklingen i aksjekursene følger nøyaktig den virkelige Børsen.

Fantasyfond har kort tidshorisont og legger opp til at man kan prøve å ta risiko i aksjemarkedet og lære underveis – uten å tape ekte penger. I virkeligheten anbefales privatinvestorer å ha lang tidshorisont, sette seg godt inn i selskapene man investerer i og være klar over at aksjeinvesteringer er risikabelt.

Vil du lære mer om aksjemarkedet? Få nyheter, videoer, guider og kommentarer på DN.no/aksjer

Disse konkurrerer du mot

Når du registrerer deg til å spille Fantasyfond, vil du kunne konkurrere mot blant andre:(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.