Faremo var nøkkelmannen bak samarbeidet som for to år siden ble innledet med den globalt aktive Carrefour-giganten.

– Jeg tror NorgesGruppen gjorde en stor feil da de brøt samarbeidet, sier avtroppende Faremo til Aftenposten. Og legger til at han hadde stor tro på at dette samarbeidet kunne sikre konsernets fremtid i Norge og ellers i Skandinavia.

Flere kan gå
Aftenposten hevder å kjenne til at flere ledere i gruppen er frustrerte over bruddet, og at det derfor ikke vil være noen overraskelse om flere følger i Faremos fotspor, og forlater NorgesGruppen.

Ny jobb
Faremo vil begynne i ny jobb i utlandet, men vil foreløpig ikke si noe om hvor han skal begynne. Spekulasjoner i dagligvarebransjen går ut på at han er i ferd med å sikre seg en stilling i enten Carrefour-systemet eller hos en aktør med nær tilknytning til det.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.