Direktør for St. Louis Federal Reserve, James Bullard, sa fredag at han er mer optimistisk på vegne av den globale økonomien enn det markedet reflekterer nå.

Det melder Market News International fredag kveld.

- Jeg vet det er mye bekymring rundt global vekst, og trolig kommer mye av det fra Kina. Jeg er trolig mer optimistisk enn markedene med tanke på dette, sier Bullard.

Han sier at rentekomiteen til Fed, i likhet med aksjemarkedene, er fremoverskuende og at de ser på de samme tingene.

- Men jeg er ikke sikker på at jeg ville gjort den samme konklusjonen som markedene, sier Bullard.

Han sier videre at det er usikkert hva som blir beslutningen på rentemøtet i september.

- Det er ikke gjort noen beslutning. Det vil være en vurdering i september som jeg tror hovedsakelig vil være fokusert på utsiktene for arbeidsmarkedet, vekstutsikter i USA, inflasjon i USA og finansiell stabilitet, sier Bullard.

Han venter at ledighetsraten på 5,3 prosent vil fortsette å falle, og tror at oljeprisen vil forbli på lave nivåer som følge av tilbudsoverskudd

 

Les også: Full panikk i Asia - markedene stuper

Søkkrik på luselønn

Oljeprisen faller videre på produksjonsfrykt

 

Se også:(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Marinejegernes indre liv:

Marinejegernes indre liv
Sosialantropolog Tone Danielsen har forsket på det indre liv i Marinejegerkommandoen, og levde med soldatene i halvannet år.
02:44
Publisert: