Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Aviser Foto: Mikaela Berg
Aviser Foto: Mikaela Berg les mer

Børs

Avisene på 1-2-3

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

TDN Finans' presseklipp:


Norge gjenopptar kontakt på politisk nivå

Det er planlagt to møter på statsrådsnivå mellom Norge og Russland i vår. I Russland tolkes møtene som ny linje fra Norge (Aftenposten side 12)


Bideford Dolphin holdes varm i Florø

Dolphin Drilling har, etter det Petro.no erfarer, besluttet å legge Bideford Dolphin i varmt opplag i Florø etter at riggen er ferdig med å bore Sygna N2-brønnen. (Petro.no)


Slik skal Dolphin Drilling på riggene raskest mulig på jobb igjen

Kontraktene har latt vente på seg for flere av riggene. Men Dolphin Drilling jobber kontinuerlig for å få de raskest mulig på jobb igjen. Smart stacking er Dolphin Drilling sitt oppsett for preservering, regelmessig vedlikehold og testing av sentrale systemer om bord på noen av selskapets rigger. Gjennom denne type varmt opplag maksimeres gjenværende klasseperiode, i tillegg til at man sikrer at riggene kan mobilisere på kort varsel (Offshore.no)


Hver fjerde jobb borte hos de største offshorerederiene
I løpet av 2016 forsvant over 2.100 jobber hos landets tre største offshorerederier, DOF, Solstad/Rem og Farstad. Det tilsvarer en nedgang på 24 prosent. (DN.no)


Ratehopp for ankerhåndteringsskip
Spotmarkedet for ankerhåndteringsskip I Nordsjøen strammet seg til i helgen etter at Statoil sikret seg ytterligere to skip for flytting av boreriggen «DeepSea Bergen». De to skipene, «Island Vanguard» og «Far Sapphire» oppnådde begge 500.000 kroner dagen. (FA side 18)

Unik kjedemakt i Norge
Det unike ved norsk dagligvare er ikke de største kjedenes dominans, men fraværet av utfordrere som står sterkt utenlands, skriver direktør Lars Sørgard i Konkurransetilsynet i et innlegg (DN side 3)


Bygget på Grandiosa og sjokolade
Orkla investerer én milliard for å samle all aktiviteten på Skøyen i Oslo. Selskapet vil eie bygningen selv, og håper de ansatte sykler til jobb. (FA side 17)


Jotuns russiske mareritt
Jotun har hittil brukt 370 millioner kroner på sin nye fabrikk i St. Petersburg i Russland. Fabrikken sto ferdig for tre år siden, men er ennå ikke i drift. (DN side 18)


Mobilepay har fått nøkkelen til 10.000 butikker i Norden
Glem Norge. Slaget om mobilbetaling i butikk kjempes nå i Norden. (DN.no)


I dag kommer svarene mediene har ventet på

I dag får kulturminister Linda Hofstad Helleland Mediemangfoldsutvalgets forslag til hvordan staten best kan fordele penger som går til medier. (Aftenposten side 2-3)


Abonnementsvekst i norske mediehus
Flere aviser melder om vekst i abonnementsinntektene og brukerbetaling. Hos Amedia fikk 48 av 62 lokale mediehus opplagsvekst i fjor. (DN.no)


Overtar smekkfull kasse i Ferd
Ferd har nesten én milliard kroner på bankkonto og har aldri hatt mer penger til oppkjøp. Påtroppende Ferd-sjef Morten Borge (35) kan gjøre flere kjøp i utlandet. (DN side 4-5)


Selger seg ned i Pareto
Pareto Securities prises til over en halv milliard kroner når grunnleggeren Svein Støle slipper sine toppfolk til på eiersiden. (DN side 7)


Studerte Trump i en uke

På politisk studietur i USA venter Statoil-sjef Eldar Sætre lettere oljereguleringer under Donald Trump. (DN side 11).


Vekstvinner med billig sportsutstyr
Sport Outlet vil helst ligge vegg-i-vegg med konkurrentene og har nær doblet omsetningen det siste året. (DN side 12)


Leilighetene ble en kvart mill. billigere
Selv om boligprisene fortsetter å stige, gir enklere regelverk billigere leiligheter. Katrine Finnøy Hage (20) fikk 250.000 kroner i avslag på sin nye toroms. (DN side 14)


Stupte etter aksjeflom
Dumping av nye NEL-aksjer i markedet etter emisjonen i forrige uke sendte hydrogenaksjen i kjelleren. (FA side 3)


Bestiller sin største LNG-tanker til nå
Trygve Seglem har vunnet enda en langtids-kontrakt om frakt av flytende naturgass (LNG), og bestiller et nybygg til 1,6 milliarder kroner (FA side 16)


EU-topper enige om å lempe på krav til medlemslandene
Lederne for EUs fire største økonomier åpner for at enkelte medlemsland skal integreres raskere og mer enn andre. (NTB)


Nord-Korea og Malaysia tar hverandres borgere som gisler
Nord-Korea krever at Malaysia etterforsker drapet på Kim Jong-nam på rett vis og nekter malaysiere å reise ut av landet. Malaysia svarer med samme mynt. (DN.no)

feeds-TDN Børs
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.