Arrangøren informerte om avlysningen via festivalens Facebook-side lørdag kveld. Årsaken oppgis å være at de ikke har klart å løse problemer med produksjonen og logistikken.

Arrangøren lover å sende ut en epost med informasjon til dem som har kjøpt billetter. De oppfordres også til å henvende seg til utsalgsstedet for å få pengene tilbake.

Festivalen ble startet i 2008, men etter bare et par år endte det i konkurs og eierskifte før det var full stopp i 2011, skriver VG. I november kom meldingen om at Oslo Live skulle gjenoppstå som en innendørs éndagsfestival i Oslo Spektrum.

 

Les også: God pensjonsordning sto høyt på ønskelisten da Arash (32) var på jobbjakt. Altfor få tenker som ham.

Økt fokus på søvn i idrettsmiljøene

Nye kuttrunder i Statoil til høsten

L&B-test: Iphones beste lydvenn

 

Se også:

KYGOs suksess fra gutterommet:

KYGO: Suksess fra gutterommet
For et år siden hadde Kyrre Gørvell-Dahl (23) aldri stått på en scene. Nå topper «Kygo» hitlister, turnerer verden rundt og blir omtalt som den elektroniske dansemusikkens nye stjerne.
04:49
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.