Det var NRK som omtalte saken først.

Norsk filminstitutt offentliggjorde fredag hvilke filmer som er tildelt såkalt incentivtilskudd. Der går det frem at den neste James Bond-filmen, med den foreløpige tittelen «B25», er vurdert spilt inn i Norge. På den bakgrunnen har Filminstituttet tilbudt produksjonen 47 millioner kroner.

– Vi er glade for at innspillingen av filmen med foreløpig tittel B25, er vurdert lagt til Norge. Tilskuddsrammen vi tilbyr filminnspillingen, 47 millioner kroner, er den største i incentivordningens historie, sier avdelingsdirektør Stine Helgeland i Norsk filminstitutt.

«Bond 25» og har Daniel Craig i hovedrollen. Filmen skal ifølge filmstedet IMDB ha premiere i februar 2020.

Incentivordningen for film gir 25 prosents refusjon av utgifter for internasjonale filminnspillinger i Norge.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Bor over to uker på gaten for å kjøpe en vin til 50.000 kroner
7. februar slipper Polet rundt 446 forskjellige burgundere fordelt på 29 500 flasker. Den dyreste koster opp mot 50.000 kroner.
01:24
Publisert: