Hadde du kjøpt bitcoin, etherum, monero eller litecoin i mars, ville du hatt en avkastning på 300 prosent. Nå er bitcoin tilbake på historisk høye priser.

Nå satser både Paypal og Visa på å ta kryptovaluta til sine hundrevis av millioner kunder med tilbud om kryptokonto, investering og kryptobonus hvis du handler på nett. Hva betyr det for forbrukere, investorer, banker og sentralbanker? Hvordan påvirkes Abkhasia og klimaet av kryptovaluta? Er kryptovaluta det nye gullet investorene rømmer til i korona og pandemi-tider?

Dette og mer er tema i denne nyeste episoden av DNs podkast Finansredaksjonen med finansredaktør Terje Erikstad, børskommentator Thor Chr Jensen og journalist Ida Grieg Riisnæs.

Bruker du Spotify, er linken her

Hører du via Iphone, trykker du her

Ellers går du inn på din podkast-app, søker etter Finansredaksjonen – lytt og abonner.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Thor Chr. Jensen, Ida Grieg Riisnæs og Terje Erikstad i Finansredaksjonen.
Thor Chr. Jensen, Ida Grieg Riisnæs og Terje Erikstad i Finansredaksjonen. (Foto: Skjalg Bøhmer Vold)