Sommerdvalen er over. Smitten er på vei opp. Det er også børsene. Men for hvor lenge? Faresignalene er flere enn noensinne. Hvordan skal du som er mindre erfaren fonds- og aksjeinvestor tenke om investeringene dine?

Det snakker vi om i ukens episode av Finansredaksjonen. Der får du råd fra oss tre i redaksjonen – og fra the grand old man – Warren Buffett (riktignok gjennom hans disippel, Thor Christian Jensen).

For deg som investerer langsiktig – for eksempel til pensjon eller til leilighetskjøp – spiller det liten rolle om børsen faller og stiger over kortere perioder, men det er fullt forståelig at man kjenner på nervøsiteten slik situasjonen er nå. Vi synes det er på tide å repetere noen råd som kan hjelpe deg med å roe nervene.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.