«Finansredaksjonen» er podkasten for deg som er opptatt av finans, børs, aksjer og markedsuro. Eller bare er litt nysgjerrig.

Fjerde episode i 2019 handler om at nordmenn låner stadig mer penger uten sikkerhet og til skyhøye renter.

Finansredaksjonens faste eksperter er kommentator Terje Erikstad og børskommentator Thor Christian Jensen. Sendingen ledes av innholdssjef Janne Johannessen.

Tips oss gjerne om temaer du vil vi skal prate om i podkasten eller spørsmål du har om aksjer og børs: Send en epost til finansredaksjonen@dn.no

Hør flere podkaster fra Dagens Næringsliv her.

Fikk du med deg episoden om kryptokrakk? Det gjorde i hvert fall mange tilhengere av kryptovaluta, som lot seg provosere av DN-kommentatorenes nådeløse oppgjør med bitcoin.

Apple-eventyret fikk plutselig en bråstopp: Hva skjedde, og hva betyr egentlig en overpriset amerikansk mobiltelefon for norsk økonomi?

Alle vil bli rike, men er aksjer noe for hvermannsen?: Tips og advarsler for deg som snuser på aksjemarkedet.

Alle podkaster fra DN finner du her. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Hva reklamen for forbrukslån forteller om hvem som er kundene
Den henvender seg ikke til formuende advokater, men foreldre som har dårlig samvittighet fordi de ikke har penger til å ta barna med på dyre ferier.
01:30
Publisert: