En av Norges rikeste og kanskje mest temperamentsfulle menn er tilbake i mediebildet. Torpedo Jan Erik «Jannik» Iversen (62) er tiltalt for å ha forsøkt å presse et tosifret millionbeløp fra Kjell Inge Røkke (60).

– De som sitter i sofaen og ser på «Exit»: Det er bare å slå av den knappen og følge med på hva som foregår i Oslo tingrett, sier DNs børskommentator Thor Chr. Jenssen.

I siste episode av DN-podkasten «Finansredaksjonen» snakker Jenssen, kommentator Terje Erikstad og innholdssjef Janne Johannessen i Dagens Næringsliv om nettopp Kjell Inge Røkke som forretningsmann: Hva som kjennetegner milliardæren fra Molde, hva som gjør at han er blitt en av landets rikeste, hans visjoner om å bygge Nordens høyeste skyskraper og mye mer:

– Mitt første møte med ham var for 25 år siden og fant sted på en suite på Norges dyreste hotell, Continental, mimrer Erikstad.

– Han har skjelt meg ut etter noter, forteller Jenssen, som har skrevet utallige artikler om Røkke siden han startet som ung fisker og nå er blitt oljebaron. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.