Norwegian-sjef Jacob Schram har i beste fall frist til april med å lose i havn en avtale som omfatter tusenvis av kreditorer og nær 50 milliarder i gjeld, bli kvitt store deler av flyflåten og i tillegg finne investorer som vil satse på Nye Norwegian.

Det skadeskutte selskapet har fått foreløpig ja til beskyttelse fra sine kreditorer hos en dommer i Dublin. Hva innebærer den irske «examinership»-modellen og hva skal til for at Norwegian igjen oppstår som et levedyktig selskap? Hvem kjøper Norwegian aksjer til 40 øre stykket på Børsen? Hva slags selskap kan Nye Norwegian bli? Dette og mer er tema i denne nyeste episoden av Finansredaksjonen med finansredaktør Terje Erikstad, børskommentator Thor Chr Jensen og journalist Ida Grieg Riisnæs.

Bruker du Spotify, er linken her

Hører du via Iphone, trykker du her

Ellers går du inn på din podkast-app, søker etter Finansredaksjonen – lytt og abonner.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Thor Chr. Jensen, Ida Grieg Riisnæs og Terje Erikstad i Finansredaksjonen.
Thor Chr. Jensen, Ida Grieg Riisnæs og Terje Erikstad i Finansredaksjonen. (Foto: Skjalg Bøhmer Vold)