Uken begynte tøft for Norwegian-sjef Jacob Schram, som jobber intenst for å få hjelp fra norske myndigheter for å overleve.

Med 17 milliarder på bok vil Wizz Air fly innenriks i Norge fra november, og vil trappe opp med flyvninger mellom store byer i Skandinavia.

Samtidig har flyveteran Erik G. Braathen hentet en skokk tidligere ledere fra Norwegian, og lanserte et nytt flyselskap som også vil ta opp kampen på Norwegians beste ruter.

Begge de to nykommerne har en rekke fordeler sammenlignet med Norwegian og SAS, som sliter med tung gjeld og høye kostnader. Er det Wizz Air eller Braathen som har best odds?

Her er nyeste episode av Finansredaksjonen med finansredaktør Terje Erikstad, børskommentator Thor Chr Jensen og journalist Ida Grieg Riisnæs.

Bruker du Spotify, er linken her

Hører du via Iphone, trykker du her

Ellers går du inn på din podkast-app, søker etter Finansredaksjonen – lytt og abonner.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.