«Finansredaksjonen» er podkasten for deg som er opptatt av finans, børs, aksjer og markedsuro. Eller bare er litt nysgjerrig.

DN-reporter Jacob Trumpy dekker flybransjen.
DN-reporter Jacob Trumpy dekker flybransjen.

Femte episode i 2019 handler om dramaet i flyselskapet Norwegian og hva selskapets pengeskvis har å si for kundene.

Finansredaksjonens faste eksperter er kommentator Terje Erikstad og børskommentator Thor Christian Jensen. Sendingen ledes av innholdssjef Janne Johannessen.

I denne episoden har de selskap av finansreporter Jacob Trumpy, som følger Norwegian tett og også har skrevet bok om selskapet.

Tips oss gjerne om temaer du vil vi skal prate om i podkasten eller spørsmål du har om aksjer og børs: Send en epost til finansredaksjonen@dn.no

Apple-bruker? Abonnér på podkasten her.

Hvorfor tar flere nordmenn opp lån til 19,99 prosent rente? Kanskje har naboens Tesla noe med saken å gjøre.

Fikk du med deg episoden om kryptokrakk? Det gjorde i hvert fall mange tilhengere av kryptovaluta, som lot seg provosere av DN-kommentatorenes nådeløse oppgjør med bitcoin.

Apple-eventyret fikk plutselig en bråstopp: Hva skjedde, og hva betyr egentlig en overpriset amerikansk mobiltelefon for norsk økonomi?

Alle vil bli rike, men er aksjer noe for hvermannsen?: Tips og advarsler for deg som snuser på aksjemarkedet.

Alle podkaster fra DN finner du her.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Bjørn Kjos roser «redningsmannen» opp i skyene
00:43
Publisert: